Μάχες για την σωτηρία και τα play off

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Super League για την 32η αγωνιστικής.
Η αυλαία ανοίγει με το ματς της Τούμπας που ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ξάνθης στη Λεωφόρο θέλει τη νίκη για να βρεθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ενώ και ο ΠΑΣ δεν είναι αδιάφορος. Η ομάδα των Ιωαννίνων κυνηγάει το τρίποντο για να μην μπει σε περιπέτειες σχετικά με την είσοδο της στα play off του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με απουσίες στην Τούμπα αφού εκτός έχουν μείνει οι Σαλπιγγίδης, Μαντούρο, Βίτορ, Παπαδόπουλος και Ρατς. Από την άλλη μεριά ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στον Ακόστα ο οποίος είναι τιμωρημένος ενώ εκτός έμειναν και οι Ηλιάδης, Νάκος και Γαρουφαλιάς. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Ντάσιος.
Ο Αστέρας υποδέχεται τον Πανθρακικό στις 17:15. Οι Αρκάδες χρειάζονται τη νίκη για να δέσουν την συμμέτοχη τους στα play off. Από την άλλη μεριά ο Πανθρακικός καίγεται για τη νίκη καθώς ισοβαθμεί με τους Λεβαδειακό και Πλατανιά στους 37 βαθμούς και φλερτάρει με τον υποβιβασμό. Ο Βεργέτης δεν έχει στη διάθεση του του Γκοϊάν και Θεοδωρόπουλο ενώ για τον Πανθρακικό απουσιάζουν οι Μεχία και Εμποου.
Ο Λεβαδειακός καίγεται για τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο στο παιχνίδι που η σέντρα δίνεται στις 17:15 στη Λιβαδειά. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και για την ομάδα του Νίκο Νιόπλια η οποία διεκδικεί την είσοδο την είσοδο της στα play off. Με τον Άλαν Πουλίδο να βρίσκεται στην αποστολή αλλά χωρίς τον Βούκσεβιτς θα παραταχθεί ο Λεβαδειακός. Ο Ατρόμητος από την αλλη μεριά έχει ακόμα περισσότερα προβλήματα. Κοντοές, Νάστος, Δημούτσος, Τσέναμο, Κιβρακίδης και Λημνιός έμειναν στην Αθήνα.
Ο Πλατανιάς υποδέχεται στις 17:15 τον Παναιτωλικό. Οι Κρητικοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να μην είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για υποβιβασμό. Από την άλλη μεριά ο Παναιτωλικός κυνηγάει τις μαθηματικές ελπίδες που έχει για είσοδο στα play off. Οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ενώ οι Χανιώτες θα αγωνιστούν χωρίς του Μπεχαράνο και Ετζενγκέλε.
Το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία του σημερινού προγράμματος είναι αυτό του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι είναι πρωταθλητές και ουσιαστικά το πρωτάθλημα έχει τελειώσει για αυτούς ενώ από την άλλη μεριά ο Πανιώνιος θέλει τη νίκη για να αποφύγει τις περιπέτειες.

Σχετικά άρθρα