Κύπελλο με υπογραφή Μπεργκ (videos)

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο (26/4/2014), ο Μάρκους Μπεργκ έβαζε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον πρώτο τίτλο του Παναθηναϊκού έπειτα από μια τετραετία. Ο Σουηδός ήταν ασταμάτητος και πέτυχε χατ τρικ στην σαρωτική επικράτηση των Πρασίνων επί του ΠΑΟΚ με 4-1 στο ΟΑΚΑ.
Ο Μπεργκ άνοιξε το σκορ στο 15’ ενώ στο 50’ διπλασίασε τα τέρματά του με ένα θαυμάσιο γκολ δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στο Τριφύλλι (2-0).
Ο Νίκος Καρέλης στο 53’ «καθάρισε» τον τίτλο γράφοντας το 3-0, ενώ το τέταρτο γκολ του Παναθηναϊκού πέτυχε και πάλι ο Μπεργκ στο 88’ σε μια μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση. Ένα λεπτό αργότερα αντικαταστάθηκε γνωρίζοντας την αποθέωση σε ένα ανεπανάληπτο standing ovation.
Το μόνο που κατάφερε ο Δικέφαλος ήταν να μειώσει προσωρινά στο 70’ με τον Βούκιτς με εκτέλεση πέναλτι.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας (77΄ Κουλούρης), Ινσαουράλντε, Τζαβέλλας, Λούκας (55΄ Λίνο), Στοχ, Σαλπιγγίδης, Μιγκέλ Βίτορ, Λάζαρ (55΄ Βούκιτς), Κάτσε, Κίτσιου
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Αμπέιντ (75΄ Λαγός), Πράνιτς, Καρέλης (71΄ Ατζαγκούν), Μπεργκ (89΄ Πέτριτς)
Οι καλύτερες φάσεις

Η απονομή

Σχετικά άρθρα