«Σφαλιάρα» στη Γιουνάιτεντ (video)

Νέα ήττα γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έχασε με 3-0 στο Λίβερπουλ από την Έβερτον για την 34η αγωνιστική και έτσι… έπεσε στην 4η θέση! Σκόραρε και ο Κέβιν Μιραλάς!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» γνώρισαν την 2η σερί ήττα, μετά το 2-0 εκτός από την Τσέλσι, ενώ πριν από αυτά τα δυο ματς είχαν έξι σερί νίκες! Έτσι, με 65 πόντους είναι ξανά στην 4η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ… Αυτή ήταν μάλιστα η πιο βαριά ήττα φέτος για την φιλοξενούμενη, η οποία για πρώτη φορά χάνει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Τα «ζαχαρωτά» συνέχισαν την εκπληκτική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, καθώς έμεινε αήττητα για 6ο παιχνίδι (5-1-0), αλλά με 44 βαθμούς είναι στην 10η θέση και μακριά από… ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Η Έβερτον μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5’ ο Τζέιμς ΜακΚάρθι πέτυχε το 1-0… Ο Τζον Στόουν διπλασίασε τα τέρματα των «ζαχαρωτών» ο Τζον Στόουνς στο 35′, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κέβιν Μιραλάς στο 74′, πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο αντί του Όσμαν…
Οι συνθέσεις
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Στόουνς, Τζαγκιέλκα, Μπέινς, Μπάρ, Μπάρκλεϊ (88′ Νέισμιθ), ΜακΚάρθι, Λένον, Όσμαν (69′ Μιραλάς), Λουκακού (87′ Αρουνά Κονέ).
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, ΜακΝερ, Σο, Μπλιντ, Αντέρ Ερέρα, Φελαϊνί (46′ Φαλκάο), Μάτα (63′ Ντι Μαρία), Άσλεϊ Γιάνγκ, Ρούνεϊ (88′ Φαν Πέρσι).

Σχετικά άρθρα