Στη λίστα ο Γουίλσον, αλλά βλέπει κι αλλού

Το όνομα του σκωτσέζου αμυντικού Ντάνι Γουίλσον ήρθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό έπειτα από βρετανικά δημοσιεύματα. Βεβαίως δεν ισχύει, όπως γράφτηκε, ότι οι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει μαζί του καθώς ο 23χρονος στόπερ βρίσκεται στη λίστα του Τριφυλλιού, οι άνθρωποι του οποίου πάντως παρακολουθούν την πορεία του τους τελευταίους μήνες, ενώ τον έχουν δει και από κοντά να αγωνίζεται.
Ενας απ’ αυτούς είναι ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Τάκης Φύσσας, ο οποίος όταν είχε μεταβεί στο Εδιμβούργο για να βραβευτεί από την Χαρτς στις 20 Δεκεμβρίου 2014, είχε παρακολουθήσει τον Γουίλσον στο παιχνίδι της πρώην ομάδας του με την Αλόα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής με την εθνική Σκωτίας Γουίλσον έχει καλά στοιχεία, ωστόσο προτεραιότητα για τους Πράσινους στην παρούσα φάση αποτελεί στόπερ από άλλη ευρωπαϊκή αγορά, ενώ περιμένουν και την απάντηση του Σίλντενφελντ που (εφόσον είναι αρνητική) ενδεχομένως θα αλλάξει και τα δεδομένα και τις προτεραιότητες ως προς τους κεντρικούς αμυντικούς που θα αποκτηθούν.
Ο Γουίλσον έχει γεννηθεί στις 27/12/1991 έχει ύψος 1,87μ. είναι αριστεροπόδαρος και καλός στο ψηλό παιχνίδι και στις στημένες φάσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρέιντζερς, μετακόμισε στη Λίβερπουλ το 2010 αντί 3 εκατ. λιρών αλλά δεν έπιασε και παραχωρήθηκε δανεικός σε Μπλάκπουλ και Μπρίστολ Σίτι. Από το 2013 αποτελεί παίκτη της Χαρτς.
Το συμβόλαιό του λήγει το 2016 αλλά υπάρχει όρος ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος τον τελευταίο χρόνο, εφόσον προκύψει πρόταση από το εξωτερικό. 

Σχετικά άρθρα