Πέρασαν Ουίζαρντς και Καβαλίερς

Στον δεύτερο γύρο το play offs του ΝΒΑ προκρίθηκαν οι Ουίζαρντς που συνέτριψαν τους Ράπτορς με 125-94 και έκαναν το 4-0 στη σειρά.
Οι Ουίζαρντς δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και τελειώσαν την σειρά μέσα στο σπίτι τους. Από τη μεριά τους οι Ράπτορς φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων αφού δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να προβάλουν αντίσταση, έτσι οι Ουίζαρντς μετέτρεψαν σε παράσταση για ένα ρόλο τη σειρά.
Οι Καβαλίερς από την άλλη μεριά επιβλήθηκαν με 101-93 των Σέλτικς και προκρίθηκαν με σκούπα στο δεύτερο γύρο των play offs του ΝΒΑ. Στο Κλίβελαντ πάντως ανησυχούν για την κατάσταση του Λοβ ο οποίος σε μία διεκδίκηση ενός ριμπάουντ με τον Ολινικ έπαθε εξάρθρωση ώμου και έφυγε τρέχοντας για τα αποδυτήρια.
Οι Μάβερικς επικράτησαν των Ρόκετς με 121-109, απέφυγαν το sweap και έστειλαν τη σειρά σε 5ο παιχνίδι αφού έκαναν το 3-1. Οι Ρόκετς ήταν ανταγωνιστικοί για ένα δωδεκάλεπτο και οι Μάβερικς δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Σε 2-2 ισοφάρισαν τη σειρά με τους Σπερς οι Κλίπερς αφού πήραν τη νίκη με 114-105. Εκπληκτικό παιχνίδι έκανε ο Κρις Πολ ο οποίος τελείωσε με 34 πόντους και 7 ασίστ και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Οι Κλίπερς με τη νίκη τους αυτή έφεραν ξανά τη σειρά στην έδρα τους και… αποκατέστησαν την τάξη.

Σχετικά άρθρα