Τι είπε η Άντα Παπανδρέου για τις φήμες περί διαζυγίου;

27 Απριλίου 2015

Συζητήσεις προκάλεσε πριν από μερικές ημέρες δημοσίευμα που μιλούσε για χωρισμό του Γιώργου Παπανδρέου με τη σύζυγό του, Αντα, και εγκατάλειψη της συζυγικής εστίας από τη δεύτερη.

Τα γραφόμενα διέψευσε ο Γιώργος Παπανδρέου με ανακοίνωσή του, ενώ οργισμένη ήταν και η αντίδραση της συζύγου του. «Ντροπή πια! Ελεος!», ήταν η πρώτη αντίδραση της Αντας Παπανδρέου, σύμφωνα με την Real News.

Αφού υποχώρησαν τα νεύρα, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της πως κουράστηκε να αντιμετωπίζει τέτοιες επιθέσεις. «Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα πέντε χρόνια τώρα με τόσες επιθέσεις», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Για το θέμα μίλησε στην εφημερίδα και ο αδερφός του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος, δίχως να κρύβει την ενόχλησή του για το δημοσίευμα.

«Νόμιζα ότι έπειτα από τόσα χρόνια θα σταματούσαν. Φοβούνται όμως ακόμα τους Παπανδρέου. Και προφανώς ενοχλήθηκαν πάρα πολύ από την επίσκεψη του Γιώργου στον Τσίπρα. Ενοχλούνται που ως πρώην πρωθυπουργός βάζει πλάτη στη διαπραγμάτευση, διατηρώντας βεβαίως τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του», είπε.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...