«Ο Παναθηναϊκός και το Final4 μπορούν να περιμένουν»

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και ο ημιτελικός με την ΤΣΣΚΑ είναι προ των πυλών αλλά το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στο προσεχές ματς με τον Πανιώνιο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπράιντ Ντάνστον μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
Αναλυτικά:
«Φίλες και φίλοι μου γεια και χαρά σας!
Η αλήθεια είναι πως έχουμε να τα πούμε πάρα πολύ καιρό. Αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο, δεν συμφωνείτε; Λόγω των αγώνων μας με τη Μπαρτσελόνα στα play off της Ευρωλίγκα δεν δώσαμε κάποιο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα τις δύο προηγούμενες εβδομάδες και τώρα επιστρέφουμε κόντρα στον Πανιώνιο. Τις προηγούμενες 14 ημέρες έγιναν πάρα πολλά. Τα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα ήταν φανταστικά και ολοκληρώθηκαν για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ FINAL FOUR!!!
Ειλικρινά είμαι φοβερά χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη. Άπαντες στην ομάδα πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να προκριθούμε και θεωρώ πως αυτό φάνηκε. Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη, στα επόμενα τρία δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε. Ξέρω, όλοι θα αναρωτιέστε πως ένιωσα στο τελευταίο σουτ του Γιώργου. Τρελάθηκα… Είδα την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του και φώναξα “Μέσα” τόσο δυνατά που μετά πονούσε ο λαιμός μου για ώρες. Όταν πια είδα τη μπάλα στο διχτάκι έτρεξα να τον αγκαλιάσω… Αποθέωση…
Τώρα, όμως, το Final Four και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορούν να περιμένουν. Θα έχουμε χρόνο να τα πούμε. Για εμάς προέχει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και τίποτα άλλο. Το Σάββατο παίζουμε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, αλλά ειλικρινά στην ομάδα κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό το ματς. Ο κόουτς θέλει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με σοβαρότητα και σεβασμό. Και αυτό κάνουμε. Ο Πανιώνιος είναι τελευταίος, έχει υποβιβαστεί και λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εικόνα του δεν είναι καλή. Εμείς, όμως, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και να κάνουμε όσα μας ζητήσει ο κόουτς μέσα στο παρκέ.
Αυτά για την ώρα. Είχαμε καιρό να επικοινωνήσουμε, αλλά τώρα θα τα λέμε συχνά για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Οπότε ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή».

Σχετικά άρθρα