Θα μείνει ο Τσιτσαρίτο στη Ρεάλ;

Ο Χαβιέρ Ερνάντες είναι το πρόσωπο των ημερών στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Μεξικανός άσος, που πρωταγωνιστεί αγωνιστικά στα τελευταία ματς δεν ξέρει που θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν! Αυτό τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του. Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο ισπανικός Τύπος, η «βασίλισσα», έχει οψιόν αγοράς του Μεξικανού (παίζει δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και ισχύει μέχρι τις 30 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι  πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει προθεσμία τριών ημερών για να ενεργοποιήσει οψιόν αγοράς του έναντι 20 εκ. ευρώ, διαφορετικά ο Τσιτσαρίτο θα πρέπει στο τέλος της σεζόν να επιστρέψει στους «κόκκινους διαβόλους», μόνο που ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν φαίνεται να τον θέλει πίσω στην αγγλική ομάδα. Οπότε θα είναι διαθέσιμος για άλλες ομάδες
 
Ο Μεξικανός φορ δήλωσε πάντως ότι απολαμβάνει το χρόνο του στη Μαδρίτη και πως δεν τον νοιάζει το μέλλον καθώς ζει για το σήμερα.
«Αγωνίζομαι για τη Ρεάλ Μαδρίτης και το απολαμβάνω. Δεν ξέρω που θα αγωνίζομαι του χρόνου. Θα παίζω όπου θέλει ο Θεός. Εγώ ζω για το σήμερα», είπε ο 26άχρονος, και στη συνέχεια εξέφρασε την αγάπη του για τη «βασίλισσα»: «Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ μόνο για φέτος ή για έναν ακόμη χρόνο ή και για περισσότερο. Εγώ στοχεύω στο να αγωνίζομαι για όσο περισσότερα λεπτά μπορώ στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Αγαπώ αυτόν τον σύλλογο».
Ο διεθνής άσος τόνισε ότι το παιχνίδι με τη Θέλτα του δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια: «Στις κακές στιγμές, υπήρξαν άνθρωποι που με στήριξαν και μου έλεγαν να έχω πίστη και πως η ευκαιρία μου θα έρθει. Το ματς ενάντια στην Θέλτα που δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Ο Χαβιέρ Ερνάντες είναι ο παίκτης της Ρεάλ, που στα τελευταία δύο παιχνίδια, ξελάσπωσε… την ομάδα του! Με δικά του καθοριστικά γκολ η «βασίλισσα» επικράτησε τόσο της Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ (1-0), αλλά και της Θέλτα για το ισπανικό πρωτάθλημα (4-2)… Έχει οκτώ γκολ φέτος με τους «μερένχες» σε 26 συμμετοχές (μόλις εννέα ως βασικός)…

Με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του μίλησε και ο Μαρσέλο, ο οποίος τόνισε: «Ο Τσιτσαρίτο είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά. Κάνει υπομονή όλο το χρόνο και επιτέλους πήρε την ανταμοιβή που περίμενε».

Σχετικά άρθρα