«Έτσι να παίζουμε»

Ο Βίτορ Περέιρα ήταν ικανοποιημένος από την αντίδραση που είχε ο Ολυμπιακός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ στη Νέα Σμύρνη και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο επιχείρησαν να κάνουν την ανατροπή στο προχτεσινό ματς για το πρωτάθλημα. 
Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στους ερυθρόλευκους ότι «παίξατε όπως ακριβώς πρέπει να παίζουμε και από ατυχία δεν γύρισε εντελώς το παιχνίδι. Δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ, όμως μετά αγωνιστήκαμε όπως έπρεπε και όπως θέλω να παίζουμε σε κάθε ματς». 
 
Προφανώς θα συνεχιστεί η προσπάθεια εκ μέρους της τεχνικής ηγεσίας ώστε να βελτιωθεί αμυντικά η ομάδα και να μην τρώει τόσο εύκολα γκολ στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων όταν ο ίδιος ο Ολυμπιακός έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Αλλά ο Πορτογάλος ήταν πολύ ευχαριστημένος από την ένταση που έβγαλε η ομάδα του και την καθολική υπεροχή της όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο.
 
Για την αυριανή ρεβάνς με τον Απόλλωνα αναμένονται πολλές αλλαγές ενώ για το παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλονή υπάρχει πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς ο Μασουακού είναι τιμωρημένος και ο Γιαννούλης έχει κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του και θα μείνει για δύο εβδομάδες εκτός δράσης.

Σχετικά άρθρα