Επιχείρηση Καρίγιο

Ο Γκουίδο Καρίγιο της Εστουντιάντες είναι ένας παίκτης που δεδομένα ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό για την επιθετική του ενίσχυση και θα γίνει προσπάθεια για την απόκτησή του παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν.
 
Ο Αργεντινός επιθετικός έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του αλλά θέλει να φύγει από φέτος για την Ευρώπη. Ο σύλλογός του κοστολογεί τον 24χρονο στράικερ με μεγάλα ποσά (άλλοι λένε για 6-7 εκ. ευρώ, άλλοι για κάπως λιγότερα), ενώ υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως η Μπενφίκα. 
 
Όπλο του Ολυμπιακού σε αυτή την υπόθεση είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Εστουντιάντες και έχει λάβει την οδηγία από τον Ολυμπιακό με τον οποίο συνεργάζεται να προχωρήσει τις επαφές. 
 
Ο Γκαλέτι ήταν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα και επιστρέφει στην Αργεντινή για να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε στο ξεκίνημα αλλά και στη δύση της ποδοσφαιρικής καριέρας του.
 
Ο Καρίγιο είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να φέρει στην Ελλάδα έναν εξαιρετικό και με μεγάλη προοπτική επιθετικό.

Σχετικά άρθρα