Μακ: «Το 100% για το Champions League»

Ο ΠΑΟΚ άφησε δύο βαθμούς στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και έχασε έδαφος στη μάχη για το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία ενόψει play off.

Ο Ρόμπερτ Μακ σε δηλώσεις του είπε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει το 100% για να τερματίσει στην πρώτη θέση και να βγει στο Champions League. Πάντως προέβλεψε ότι οι αγώνες των play off θα είναι αμφίρροποι.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς ο ΠΑΣ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έπαιξαν δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να διασπάσουμε μια τέτοια άμυνα. Ο αντίπαλος προηγήθηκε στο παιχνίδι, όμως, καταφέραμε γρήγορα να φτάσουμε στην ισοφάριση και στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πετύχουμε και το δεύτερο γκολ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αμύνθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι. Ασφαλώς είναι άσχημο το ότι αφήσαμε δυο βαθμούς αλλά έχουμε μπροστά μας δυο ακόμη αγώνες και στη συνέχεια τα πλέι οφ, εκεί που θέλουμε να πάρουμε την 1η θέση», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Κρατώ το ότι στο πρώτο μέρος κρατήσαμε καλά τη μπάλα. Στο δεύτερο μέρος δεν το πετύχαμε αυτό και οι ευκαιρίες που είχαμε ήταν “μισές” και όχι ξεκάθαρες. Αλλά όπως σας είπα και πριν τώρα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στους δυο αγώνες που απομένουν και στη συνέχεια να δώσουμε το 100% στα πλέι οφ να πάρουμε την πρώτη θέση και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι και ο μεγάλος μας στόχος. Εκεί όλα είναι ανοικτά. Βλέπετε ότι και ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αν παίζουμε καλά σε κάθε ματς και βελτιωνόμαστε έχουμε ελπίδες».

Σχετικά άρθρα