Γνωριμία με τον Περέιρα

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του Ολυμπιακού στην Καλιφόρνια βρέθηκαν στο Ρέντη.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα είχαν τα μέλη της ερυθρόλευκης Σχολής από την Καλιφόρνια που πραγματοποιούν εκπαιδευτική “επίσκεψη” στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη. Ο κ. Περέιρα έγινε δεκτός με ενθουσιασμό τόσο από τους προπονητές όσο και από τους ποδοσφαιριστές της Σχολής από τις ΗΠΑ και ο επικεφαλής της κ. Φρουσιάκης του ευχήθηκε να έχει πάντα επιτυχίες με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε και με τα παιδιά που έχουν έρθει από το Λος Άντζελες για να προπονηθούν με τις ομάδες της Ακαδημίας μας τονίζοντας τους πως πρέπει να δουλεύουν σκληρά και καθημερινά για να πετύχουν. Τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην καριέρα τους και τους επεσήμανε ότι πρέπει να είναι και πρώτοι στο σχολείο. Επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υπεύθυνους της Σχολής.

Τα μέλη της Σχολής από την Καλιφόρνια από την Δευτέρα παρακολουθούν όλες τις προπονήσεις των ομάδων της Ακαδημίας ενώ την Τετάρτη θα πάρουν… γεύση από το “Γ. Καραϊσκάκης” αφού θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σχετικά άρθρα