Οι τελικοί της Volley League και της Α1 Γυναικών είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Οι κρίσιμοι τελικοί της Volley League και της Α1 Γυναικών είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 29 Απριλίου και την Πέμπτη 30 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τον 3ο αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τη σειρά των τελικών της Volley League και τον 4ο αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, για τη σειρά των τελικών της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 29 Απριλίου στις 19:00 με τον τρίτο αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά, από το Novasports 3, αλλά και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Ο Δικέφαλος του Βορρά προηγείται με 2-0 νίκες και θα επιδιώξει μπροστά στο κοινό του να πετύχει το 3-0 πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά το πρωτάθλημα, την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να φύγουν με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη και να μείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Στην περιγραφή θα είναι Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ οι Ευγένιος Δαδαλιάρας και Τάσος Μπαϊρακτάρης. Τα κανάλια Novasports από νωρίς θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του μεγάλου αγώνα με το Pre Game Show, από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην «PAOK Sports Arena», που θα ξεκινήσει στις 18:30 σε παρουσίαση του Γιάννη Πάγκου και θα μεταδοθεί από το Novasports 3. Καλεσμένος θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος, ο οποίος θα δώσει τα προγνωστικά του πριν το παιχνίδι, ενώ θα σχολιάζει και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 20:00 είναι η σειρά του τέταρτου τελικού Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την Α1 βόλεϊ Γυναικών. Το παιχνίδι, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 3, αλλά και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Οι «πράσινες» θα επιδιώξουν στο κλειστό της Κυψέλης να ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών σε 2-2, την ώρα που οι «ερυθρόλευκες» θα κυνηγήσουν τη νίκη για να στεφθούν πρωταθλήτριες. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ οι Τάσος Μπαϊρακτάρης και Ηλίας Παπαϊωάννου.

Νωρίτερα, στις 19:30 θα ξεκινήσει το Pre Game Show από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κλειστό της Κυψέλης, σε παρουσίαση του Παντελή Λώλη. Καλεσμένες θα είναι οι παλιές δόξες των «αιωνίων», Ελένη Χαλκιαδάκη και Κάταλιν Κις, οι οποίες θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το μεγάλο παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις: 

Τετάρτη 29 Απριλίου
3ος τελικός
19:00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, σχόλιο του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 3

Πέμπτη 30 Απριλίου
4ος τελικός
20:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, σχόλιο του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη και του Ηλία Παπαϊωάννου από το Novasports 3

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα