Έτοιμος για Άρσεναλ ο Κασίγιας

Στην Άρσεναλ θα συνεχίζει την καριέρα του ο Ικέρ Κασίγιας από το καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός «La Sexta»!
Στο σχετικό ρεπορτάζ τονίστηκε μάλιστα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης προτίθεται να καλύψει οικονομικά τα δύο χρόνια που απομένουν στο συμβόλαιό της με τον διεθνή τερματοφύλακα… Με άλλα λόγια η «βασίλισσα» θέλει να… ξεφορτωθεί τον 33άχρονο πορτιέρο, καθώς θέλει να αποκτήσει τον Νταβίντ ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Έτσι για να προχωρήσει το θέμα με τον γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων» θα πρέπει στην Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Κασίγιας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με το συγκεκριμένο Μέσο, η διοίκηση της Ρεάλ παρουσιάζεται πρόθυμη να καλύψει και ένα μεγάλο οικονομικό «εμπόδιο», τον μισθό του δηλαδή για τα δύο χρόνια που δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο.
Να θυμίσουμε ότι ο Ικέρ Κασίγιας είναι μια ολόκληρη… ζωή στην «βασίλισσα», αφού φοράει τη φανέλα της Ρεάλ για 25 χρόνια, αφού παίζει στον σύλλογο από τις ακαδημίες…

Σε ότι αφορά στο «La Sexta» να αναφέρουμε πως είχε αποκαλύψει πρώτο την μετακίνηση του Ραδαμέλ Φαλκάο στην Μονακό και αυτή του Τσάμπι Αλόνσο στην Μπάγερν Μονάχου…

Σχετικά άρθρα