Ιβάνοβιτς: «Έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

Έτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου (2/5, 19:00) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.
«Παίξαμε πολύ καλή άμυνα», τόνισε ο προπονητής των «πρασίνων» μετά την αποψινή εκτός έδρας νίκη επί του Άρη και εξήγησε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια ήμασταν συγκεντρωμένοι μέσα από την άμυνά μας και με τα ελεύθερα σουτ στην επίθεση βρήκαμε τον ρυθμό μας, παρότι δεν ήμασταν εύστοχοι. Ο Αρης παίζει εξαιρετικά στη φετινή χρονιά. Και το τελείωμα του αγώνα δεν ήταν καλό, αλλά μετράει η νίκη. Τώρα κοιτάμε μπροστά για πρωτάθλημα». 
Ο Ιβάνοβιτς ρωτήθηκε για τις αναμνήσεις του στο Nick Galis Hall όταν αντιμετώπιζε τον Άρη ως παίκτης της Γιουγκοπλάστικα και απάντησε: «Είναι τρελό το κοινό. Θυμάμαι πολύ καλά τους τρελούς οπαδούς. Όταν αγωνιζόμουν παίζαμε με δύο πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ίσως οι καλύτερες μαζί με τη Μακάμπι. Ήταν έντονη η παρουσία του κόσμου σε εξέπλητταν». 
«Η ομάδα μου είναι έτοιμη, αλλά η πρώτη θέση δεν σημαίνει ότι θα πάρεις και το πρωτάθλημα», επισήμανε ο κόουτς του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι του Σαββάτου και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και να κερδίσουμε». 
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης επέστρεψε στο Nick Galis Hall, για πρώτη φορά, ως αντίπαλος του Άρη και δήλωσε: «Ξέραμε ότι θα παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα και πως έπρεπε να αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά το παιχνίδι σε σχέση με αυτό που ακολουθεί. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και ξεκινήσαμε δυνατά απέναντι σε μια καλή ομάδα. Μπορέσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να κρατήσουμε μια διαφορά».
Ο 21χρόνος γκαρντ των «πρασίνων» ρωτήθηκε για τα δικά του συναισθήματα και εξομολογήθηκε: «Διάβασα και το blog του Βεζένκοφ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Το ότι είμαι σε άλλη ομάδα δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχω πολλούς φίλους εδώ. Είναι όμορφο το ότι γύρισα και είδα παιδιά που αγαπάω, παλιούς συμπαίκτες, πολλά πρόσωπα. Ήθελα όμως να παίξω καλύτερα. Δυστυχώς δεν ήμουν αυτός που έπρεπε. Η ομάδα μου κέρδισε και συνεχίζουμε».

Σχετικά άρθρα