«Άλλο ο Παναθηναϊκός, άλλο το Φάιναλ Φορ»

«Σεβαστήκαμε τον εαυτό μας και τον αντίπαλο και ήμασταν συγκεντρωμένοι και  σοβαροί όπως πρέπει να είμαστε πάντα», τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, προπονητής του Ολυμπιακού, μετά την σημερινή εντός έδρας νίκη επί του Πανιώνιου.
«Είναι δύσκολο μετά από μια μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη να βρεις συγκέντρωση και να παίξεις για το πρωτάθλημα», σχολίασε αρχικά ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» και επισήμανε: «Εμείς είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα για να το κάνουμε. Σεβαστήκαμε τον εαυτό μας και τον αντίπαλο και ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί όπως πρέπει να είμαστε πάντα. Να τονίσω ότι είχαμε 34 ασίστ και 5 λάθη. Είναι ένα καλό νούμερο που δείχνει ομαδικότητα σε επίθεση και άμυνα. Συνεχίζουμε… Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο και αφοσιωνόμαστε σε αυτό. Ο Πανιώνιος είναι ιστορική ομάδα και εύχομαι να γίνει η επανεκκίνηση και επιστρέψει μεγάλα σαλόνια γιατί εκεί του αξίζει. Δεν μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το Φάιναλ Φορ.  Άλλο το ένα, άλλο το άλλο… Επιπλέον μεσολαβούν άλλα δύο παιχνίδια πριν το Φάιναλ φορ μετά από αυτό με τον Παναθηναϊκό. Σκεφτόμαστε μεμονωμένα αυτό το ματς. Το Φάιναλ Φορ το έχουμε βγάλει από το μυαλό μας. Θα το σκεφτούμε όταν θα έρθει η ώρα»…
«Ήταν σημαντικό ότι είχαμε την δυνατότητα να έχουν όλοι συμμετοχή», παρατήρησε, επίσης, ο Σφαιρόπουλος και σημείωσε: «Εκείνοι που παίζουν πολύ να συνεχίσουν να έχουν ρυθμό και άλλοι να βρουν, ώστε όλοι να είναι έτοιμοι για το Σάββατο».
«Στην μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν σοβαροί και φτάσαμε στη νίκη», δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο 21χρόνος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων». «Ήταν ένας αγώνας πρωταθλήματος μετά από καιρό. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ εν όψει του ντέρμπι».
 
 
 
 
 
 

Σχετικά άρθρα