Άλλα 20 χρόνια

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει πλέον να περάσει σε επιθετική πολιτική όσον αφορά σε όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και πλήττουν τον ίδιο το σύλλογο και τους ανθρώπους του.
Αυτό έχει καταστεί πλέον σαφές από την πλευρά των ερυθρόλευκων, με αφορμή την τελευταία φημολογία περί κινδύνου αποκλεισμού του Ολυμπιακού από την UEFA και τον τρόπο με τον οποίο μεθοδεύτηκε από φορείς και μίντια το συγκεκριμένο σενάριο.
Το τι θα κάνει και πως θα προστατευτεί ο Ολυμπιακός από επιθέσεις, συνωμοσίες, θεωρίες και μυθεύματα είναι θέμα που απασχολεί την ίδια την ΠΑΕ.
Από τους ερυθρόλευκους βγαίνει πια φανερά η αποφασιστικότητα για σκληρή τακτική σε τέτοιου είδους ζημιογόνες για την ομάδα και την εταιρεία συμπεριφορές από τους εγχώριους ανταγωνιστές.
Κι ο κοινός νους πλέον μπορεί να συμπεράνει ότι όλη η διαδικασία με τις δικαστικές εξελίξεις και τις νομοθετικές παρεμβάσεις αποτελεί μέθοδο αποδόμησης του Ολυμπιακού και της διοίκησής του.
Πώς πρέπει να απαντήσει ο Ολυμπιακός; Όπως σωστά ειπώθηκε, με το να συνεχίσει να λειτουργεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως ένας σοβαρός ποδοσφαιρικός σύλλογος. Να εξακολουθήσει να επιχειρεί να βελτιώνεται διαρκώς ως σύλλογος σε κάθε επίπεδο και να γίνεται όλο και περισσότερο ανταγωνιστικός στη διεθνή ποδοσφαιρική σκηνή.
Με νέες επενδύσεις, αποφυγή λαθών στον αγωνιστικό σχεδιασμό, σωστές κινήσεις σε κάθε τομέα, ενδυνάμωση της ίδιας της ομάδας όσον αφορά στην ποιότητά της και στο χαρακτήρα νικητή, ο Ολυμπιακός που θα συνεχίσει φυσικά να παίζει στην Ευρώπη, θα μπορεί να πάει και καλύτερα στην Ευρώπη.
Στην Ελλάδα μπορεί να παίρνει το πρωτάθλημα για άλλα 20 χρόνια όσο οι ανταγωνιστές του επιχειρούν μάταια – αντί να βελτιωθούν, να επενδύσουν και να δυναμώσουν οι ίδιοι – να τον τραβήξουν πίσω…
Υ.Γ. Για την εικόνα αγγαρείας με τον Απόλλωνα, τα ανεκμετάλλευτα στημένα, τις αποδοκιμασίες στον Χάρα και άλλα θέματα της ερυθρόλευκης επικαιρότητας, τα ξαναλέμε…

Σχετικά άρθρα