Απογοήτευση Χάρα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Φράνκο Χάρα μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα.
Ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε στην ενδεκάδα καθώς δεν είχε αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη εναντίον του Πανιώνιου, με την απόδοσή του να κινείται στη μετριότητα όπως και των περισσότερων συμπαικτών του στον χτεσινό ημιτελικό.
Όταν ο Βίτορ Περέιρα προχώρησε στην αντικατάστασή του ακούστηκαν αποδοκιμασίες από την εξέδρα σε βάρος του ποδοσφαιριστή, με τον Χάρα να μην κρύβει την ενόχλησή του. Μάλιστα όταν από τον πάγκο του έδωσαν ένα φούτερ για να φορέσει, ο Αργεντινός το πέταξε στον αέρα εμφανώς εκνευρισμένος.
Ο Χάρα έχει έως τώρα στο ενεργητικό του το χρυσό γκολ της πρόκρισης με την ΑΕΚ και τη φιλοτιμία που δείχνει στο παιχνίδι του, δίχως ωστόσο να έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά σε αυτούς τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στον Ολυμπιακό.
Στα ελαφρυντικά του είναι ασφαλώς η πίστωση χρόνου που απαιτείται για την προσαρμογή του, αλλά ο ίδιος δεν μπορεί να έχει παράπονο πως δεν έχει τη στήριξη του προπονητή του ο οποίος επιμένει στη χρησιμοποίησή του και το τελευταίο διάστημα τον έχει συνεχώς στο αρχικό σχήμα.

Σχετικά άρθρα