Έπαιξαν ξύλο αν και συμπαίκτες (video)

Πολλές φορές έχουμε δει παίκτες να… ξεφεύγουν και να πλακώνονται όταν είναι αντίπαλοι, αλλά είναι πιο σπάνιο να συμβεί αυτό ανάμεσα σε συμπαίκτες!
Αυτό συνέβη στην Βραζιλία σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, όταν δυο παίκτες της ίδιας ομάδας, με τους… σφυγμούς στα ύψη είπαν να λύσουν τις… διαφορές τους με ξύλο. Βέβαια, έπαιξε τον ρόλο του και το γεγονός πως η ομάδα τους συνετρίβη!
Συγκεκριμένα, το πέμπτο γκολ που δέχθηκε η Πασίντο ντε Κάστρο από την Ρίο Μπράνκο στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει ο καβγάς ανάμεσα σε δύο συμπαίκτες.
Οι δύο ποδοσφαιριστές αναγνώρισαν ο ένας στα μάτια του άλλου τον… υπεύθυνο της συντριβής και δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους. Φαίνεται πως ήταν εύκολη η διαχείριση της ήττας με τους σφυγμούς κατά τη διάρκεια ενός αγώνα να έχουν ανέβει κατακόρυφα!

Χάρη στην επέμβαση των υπόλοιπων συμπαικτών τους τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ αργότερα μέλη της ομάδας απολογήθηκαν στο κοινό, τόσο για το συμβάν, όσο και για τη βαριά ήττα που γνώρισε ο σύλλογος με 5-2.
Να θυμίσουμε ότι το ίδιο είχε συμβεί στο παρελθόν σε αγώνα της Νιουκάστλ, όταν οι Λι Μπόγιερ και Κιέρον Ντάιερ πιάστηκαν στα χέρια!

Σχετικά άρθρα