Κορεό με… σώμα, κορεό με νόημα (pics)

Για ακόμα μια φορά οπαδοί σε γήπεδα της Ευρώπης «έγραψαν» με την παρουσία τους και τις εκδηλώσεις τους! Ξεχωριστές περιπτώσεις αποτελούν τα όσα έγιναν στο Μίλαν-Τζένοα για το καμπιονάτο με τους οπαδούς των «ρορονέρι» να στέλνουν με το δικό τους τρόπο νέο μήνυμα στην διοίκηση της ομάδας τους! Εντυπωσιακή χορογραφία είχαμε για Ριμπερί και Ρόμπεν στο Μπάγερν-Ντόρτμουντ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας
Στο «Σαν Σίρο» στο πέταλο των φανατικών της Μίλαν, οι οπαδοί σχημάτισαν τη λέξη «Basta», που στα ιταλικά σημαίνει «Αρκετά»… Ο κόσμος της ιταλικής ομάδας δεν αντέχει άλλο την κατρακύλα του αγαπημένου του συλλόγου, και ζητά εκτός των άλλων, από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να παραχωρήσει τους «ροσονέρι»!
Την Τρίτη πριν από τον σπουδαία αγώνα της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ για το Κύπελλο, οι φίλοι των Βαυαρών σήκωσαν… κούκλες των «Μπάντμαν και Ρόμπεν», θέλοντας να δείξουν τη δύναμη του Φρανκ Ριμπερί και του Ολλανδού στην ομάδα τους. Στο «Αλιάνζ Αρίνα» είχαμε μια εντυπωσιακή χορογραφία να περιλαμβάνει τους αστέρες της ομάδας του Μονάχου Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν! Με τον Γάλλο μέσο και τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό να αναπαριστώνται ως παραλλαγή των ηρώων των κόμικς «Μπάτμαν και Ρόμπιν» ονομαζόμενοι για αυτό τον… σκοπό «Μπάντμαν και Ρόμπεν».
Να θυμίσουμε πάντως ότι ουδείς δεν στην 11αδα της Μπάγερν… Ο Ολλανδός άσος μπήκε ως αλλαγή στο β’ μέρος, αλλά αποχώρησε 16 λεπτά αργότερα εξ αιτίας νέου προβλήματος, με αποτέλεσμα να τελειώσει η σεζόν για τον Ρόμπεν!

Σχετικά άρθρα