Θρίλερ με την μικρή Αννυ - Υιοθεσία ή ατύχημα;

1 Μαΐου 2015

Νέα τροπή παίρνει το μυστήριο με την εξαφάνιση της μικρής Άννυ καθώς φαίνεται να απομακρύνεται σιγά-σιγά το σενάριο της απαγωγής.

«Πονοκέφαλο» προκάλεσε στις Αρχές η φωτογραφία που απεικόνιζε την Άννυ μέσα σε ταξί. Ωστόσο, μετά τον εντοπισμό του κοριτσιού και της γυναίκας που σύμφωνα με μαρτυρία είχαν επιβιβαστεί σε ταξί στην περιοχή της Νίκαιας και τη διαπίστωση ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και πρόκειται για μητέρα και κόρη, το σενάριο της απαγωγής μοιάζει να απομακρύνεται.

Συνεπώς, οι Αρχές εξετάζουν δύο σενάρια. Το πρώτο θέλει τη μικρή Άννυ να δόθηκε για υιοθεσία και το δεύτερο είναι να έχει συμβεί κάποιο ατύχημα στο μικρό κοριτσάκι.

Όσον αφορά το πρώτο σενάριο, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρουν ακόμη στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο, ενώ και τα 4.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι της 25χρονης μητέρας αποδείχθηκε ότι προέρχονται από φίλο της στη Γερμανία.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα από το υλικό που συγκέντρωσε η ΕΛ.ΑΣ. Από το υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα όπου έμενε ο πατέρας της μικρής και την φιλοξενούσε έως ότου εξαφανίστηκε.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Έκαναν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα ψάχνοντας για DNA της μικρής σε κάθε γωνιά του, ακόμη και στα σκουπίδια.

Εξονυχιστική έρευνα έγινε και στο σπίτι που είχε παραχωρήσει στην μητέρα της μικρής Αννυ, 70χρονος στην Ομόνοια.ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ