Τσόρι: «Υποχρεωμένοι να βελτιωθούμε»

Σύνθημα άμεσης βελτίωσης του Ολυμπιακού ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει και να κάνει το νταμπλ έδωσε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες με δηλώσεις του στη NOVA. 
 
Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού είπε ότι η ομάδα είναι υποχρεωμένη απέναντι στον κόσμο της να παίξει καλύτερα στα επόμενα ματς και στον τελικό του Κυπέλλου:
 
«Θέλω να πω στον κόσμο πως μετά το παιχνίδι του κυπέλλου και την απόδοση μας, νιώθουμε κάπως άσχημα απέναντι στον κόσμο. Έχουμε εισπράξει την αμφισβήτηση από την πλευρά του κόσμου. Και νιώθουμε την υποχρέωση να αλλάξουμε την εικόνα μας. Θέλουμε, λοιπόν, μετά το παιχνίδι του κυπέλλου να αλλάξουμε τελείως την εικόνα μας, να παίξουμε καλύτερα και να δώσουμε μία καλύτερη εικόνα παιχνιδιού στον κόσμο. Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε. Και μετά από αυτό το παιχνίδι να γιορτάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος».
       
Για τον τελικό του Κυπέλλου, ο Ντομίνγκες αναφέρει:
 
«Νιώθουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να τιμήσουμε τα χρώματα της φανέλας που φοράμε. Είναι πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι βρισκόμαστε στον τελικό του κυπέλλου. Θα ήταν κρίμα να μην εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία αυτή και να μην εκμεταλλευτούμε τον τελικό του κυπέλλου για να κατακτήσουμε ένα ακόμα τίτλο, με όλο το σεβασμό που έχουμε για όλους τους αντιπάλους».
 
Για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο:
 
«Νιώθω πολύ χαρούμενος και πολύ ευτυχισμένος. Το έχω πει πολλές φορές. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για τον κόσμο αυτό. Νιώθω την ευθύνη, την υποχρέωση να εμφανίζομαι κάθε φορά όλο και καλύτερος, ώστε να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ για τον κόσμο αυτόν».

Σχετικά άρθρα