Ανακοίνωσε αποστολή για την προετοιμασία ο Δρίκος

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος και ο συνεργάτης του Κώστας Δεληκώστας ανακοίνωσαν τα ονόματα των 16 αθλητών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει των αγώνων World League.
Έυλογες απορίες προκαλεί η μη κλήση των Γκάρα και Παντακίδη που ξεχώρισαν φέτος στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ.
Ακόμη, χωρίς να μαθαίνει από το περυσινό τραγικά αποτυχημένο πείραμα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε ξανά να βαφτίσει δυο διαγώνιους, κεντρικούς.
Τέλος, σαφέστατα στους 16 άξιζε και έπρεπε να είναι ο Θάνος Μαρούλης. Αν όχι, τότε ο Κώστας Στιβαχτής.
Αναλυτικά οι 16 αθλητές που θα ξεκινήσουν προετοιμασία:
Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Νίκος ΑγγελόπουλοςΔιαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς, Νίκος ΠαλέντζαςΑκραίοι: Μένιος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανέστης Δαλακούρας, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ανδρέας ΦράγκοςΚεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Τζιουμάκας, Παναγιώτης Πελεκούδας, Γιάννης Τακουρίδης, Απόστολος ΑρμενάκηςΛίμπερο: Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Ταμπουρατζής.
Η πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχει οριστεί για τις 10 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη, ενώ το τριήμερο 4-6 Ιουνίου θα μεταβεί στην Σμύρνη της Τουρκίας όπου θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά με Τουρκία και Ισπανία.
Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική βρίσκεται στον G’ όμιλο του 3ου γκρουπ μαζί με Μεξικό, Κίνα, Σλοβακία και το πρώτο τουρνουά του ομίλου θα διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 Ιουνίου στο Μεξικό, ενώ το δεύτερο τουρνουά 19-21 Ιουνίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα