Προσπαθεί για Καρίγιο, Νέτο

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει σοβαρές και ουσιαστικές κινήσεις ενίσχυσης από την ελληνική αγορά έχοντας προχωρήσει σε συμφωνίες ή είναι έτοιμος να το κάνει για Μπεν, Μαρτίνες, Γιαννιώτα, Τζανδάρη, Κατσικά, Κεϊτ, αλλά θέλει να προχωρήσει γρήγορα και τις μεταγραφές του από τον διεθνή χώρο.
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έχει μεταφέρει στην Εστουντιάντες το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αργεντινό στράικερ Γκουίδο Καρίγιο, ενώ παραμένει ανοιχτό το φλερτ με τον Πορτογάλο στόπερ της Ζενίτ Λουίς Νέτο που είναι και η πρώτη επιλογή του Περέιρα για την άμυνα.
Από την Ιταλία συνεχίζονται οι πληροφορίες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αλγερινό μέσο της Ίντερ Σαφίρ Ταϊντέρ, ενώ στην Πορτογαλία επιμένουν ότι οι Πειραιώτες ασχολούνται με τον εξτρέμ της Γκιμαράες, τον Άλεξ.
Την ίδια ώρα είναι καθημερινά τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για ενδιαφέρον ομάδων του Καμπιονάτο για παίκτες του Ολυμπιακού. Έχετε ήδη ενημερωθεί από το pamesports για το ενδιαφέρον της Ίντερ για Ρομπέρτο και Μασουακού αλλά με τον Ολυμπιακό να μην το συζητάει, την ώρα που η Φιορεντίνα ετοιμάζει πρόταση για τον Κασάμι και η Τορίνο θέλει να αγοράσει τον Μήτρογλου από την Φούλαμ.
Το προσεχές διάστημα, εξάλλου, αναμένονται οι αλλαγές στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ με σοβαρό ενδεχόμενο να μπει προσωρινά νέος πρόεδρος στην εταιρεία, με ουσιαστικό αφεντικό φυσικά ον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και λέγεται ότι αναζητείται ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής και εκτίμησης ώστε να αναλάβει αυτό το πόστο.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μετέφερε μέσω των βετεράνων του συλλόγου στην οικογένεια του Γιώργου Δεληκάρη την απόφασή του να αναλάβει όλα τα έξοδα για τη θεραπεία του παλιού άσου της ομάδας που νοσηλεύεται με εγκεφαλικά προβλήματα στο «Γ. Γεννηματάς»

Σχετικά άρθρα