Γύρισε από την Ολλανδία ο Μιλοβάνοβιτς!

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ έλειπε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στο εξωτερικό, καθώς είχε προγραμματισμένες επαφές με ατζέντηδες και ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν και η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη προεργασία για να τους εντάξει στο ρόστερ της.
Πληροφορίες του “pamesports.gr”, αναφέρουν πως ο “Μπέλι” βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Ολλανδία προκειμένου  να συζητήσει με τους εκπροσώπους τόσο του 26χρονου Ολλανδού γκολκίπερ Έρβιν Μιούλντερ (της Φέγενορντ), όσο και με αυτούς του επίσης 26χρονου, Κοσταρικανού Εστεμπάν (της Άλκμααρ). Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η “Ένωση” κατέθεσε πρόταση στον Μιούλντερ, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία καθώς υπάρχει διαφορά αρκετών χιλιάδων ευρώ.
Η ΑΕΚ αναζητά γκολκίπερ που θα έρθει για να αποτελέσει εγγύηση κάτω από τα “κιτρινόμαυρα” γκολπόστ και οι δύο προαναφερόμενοι μαζί με τον Πρζέμισλαβ Τιτόν και τον Ντούσαν Κούτσιακ είναι οι τέσσερις που έχουν ξεχωρίσει.
Ο Μιλοβάνοβιτς κινείται στη συγκεκριμένη αγορά και για κάτι ακόμα, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί τί είναι αυτό. Η ΑΕΚ όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως δεν ψάχνει μόνο για γκολκίπερ, αλλά και για αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, για ακραία μπακ, για εξτρέμ, αλλά και για σέντερ φορ.
Δεν αποκλείεται πάντως ο “Μίλο” να… πετάχτηκε και στο Βέλγιο, όπου υπάρχουν πολλές εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και η συγκεκριμένη αγορά είναι ψηλά στην εκτίμηση του Τεχνικού Διευθυντή της ΑΕΚ…

Σχετικά άρθρα