Σοκ στην Κρήτη- Το μεγαλύτερο σεξ πάρτι με 1000 ευρώ τη βραδιά

2 Μαΐου 2015

Όλα επιτρέπονται για τα μέλη του μεγαλύτερου swingers club της Ευρώπης...

Το μεγαλύτερο πάρτι ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων διοργανώνει ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης το οποίο επέλεξε την Κρήτη για να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας του.

Από τις 18 Απριλίου τα μέλη του ολλανδικού swingers club «SDC» βρίσκονται σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Σταλίδας και πρόκειται να μείνουν στο ξενοδοχείο-φρόυριο μέχρι και τις αρχές Μαΐου.

Η ερωτική εκδρομή στην Κρήτη που "βρίσκεται στο σταυροδρόμι της Ασίας, της Ευρώπης και της Αφρικής", όπως διαφημίζει το σάιτ του club βγήκε γρήγορα sold out παρά το υψηλό κόστος που ανέρχεται στα 1.000 ευρώ το άτομο τη βραδιά.

Το γεγονός αυτό ... έβαλε ιδέες και σε άλλους ξενοδόχους, ενώ παράλληλα υπέδειξε τις πολυτέλειες που απολαμβάνουν αυτή την ώρα οι swingers.

Οι πελάτες είναι καλοί και πληρώνουν αδρά έτσι έχουν και συγκεκριμένες απαιτήσεις. Το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν διαμορφώθηκε έτσι ώστε να καλύπτει τα γούστα τους και να τους προσφέρει τις κατάλληλες υπόδομες για τα ερωτικά τους σκιρτήματα, όπως για παράδειγμα τα διάσημα glory holes αλλά και στρώματα ...παντού!

Σύμφωνα με το cretalive, το κομμάτι όμως στο οποίο έδωσαν ... ρεσιτάλ είναι η τήρηση απόλυτης εχεμύθειας. «Κουνούπι» δε πατάει στο ξενοδόχείο και γι αυτό φροντίζουν τα 40 άτομα, που οι ίδιοι επέλεξαν, τα οποία είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση και την περιφρούρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς δε μπορεί να περάσει την είσοδο του ξενοδοχείου με αμάξι ή κινητό τηλέφωνο καθώς οι swingers θελουν να αισθάνονται απελευθερωμένοι ανα πάσα στιγμή.

Η Κρήτη επελέγη από το SDC για να γιορταστούν τα 15 χρόνια λειτουργίας του κλαμπ και φαίνεται πως αυτή η επιλογή θα μείνει στην ιστορία του ερωτικού τουρισμού!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ