Λατρεία στα Γιαννιτσά για Γκαρσία – Παντακίδη (pics)

Την πραγματική αποθέωση γνώρισαν από φιλάθλους του ΠΑΟΚ στα Γιαννιτσά ο μεγάλος Πάμπλο Γκαρσία και ο νταμπλούχος Γιάννης Παντακίδης.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τον σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Το Πατριαρχείο» έκοψαν την πίτα τους και είχαν κεντρικούς προσκεκλημένους τον Πάμπλο Γκαρσία, την εμβληματική φυσιογνωμία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ και τον Γιάννη Παντακίδη, η συμβολή του οποίου στην κατάκτηση του ντάμπλ από την ομάδα βόλει του ΠΑΟΚ ηταν ουσιαστική. Στις φωτογραφίες που παραθέτουμε μπορείτε να δείτε την αγάπη που εισέπραξαν οι Γκαρσία και Παντακίδης από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Όπως ενημέρωσαν και στο δελτίο τύπου οι εκπρόσωποι του συνδέσμου φιλων ΠΑΟΚ Γιαννιτσών το Πατριαρχείο: «Έγινε η κοπή της πίτας του Σ.Φ. “Πατριαρχείο” Γιαννιτσών την Πέμπτη 30/4/2015,με εκλεκτούς καλεσμένους
τους Πάμπλο Γκαρσία(πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και νυν κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ) και Γιάννη Παντακίδη βολευμπολίστα και νταμπλούχο του ΠΑΟΚ,ο οποίος κατάγεται και από την πόλη των Γιαννιτσών.
Επίσης τιμητική πλακέτα δώθηκε στον πρώην αθλητή του άλματος εις ύψος του ΠΑΟΚ ΒΑΓΙΑΒΟΥΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟ(διακρίνεται στη φοτο ανάμεσα στον Γκαρσία και τον Παντακίδη) ο οποίος χτυπήθηκε από τη νόσο σκλύρηνση κατά πλάκας.
Σαν σύνδεσμος ευχαριστούμε και τους τρείς γιά την τιμη που έκαναν με την παρουσία τους στον σύνδεσμό μας και επίσης ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση!”ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΪΤΕ -ΑΪΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ”

Σχετικά άρθρα