Σκάρλετ Γιόχανσον:"Μεγάλωσα με φαγητό απο συσσίτια"

2 Μαΐου 2015

Μπορεί πλέον να κερδίζει εκατομμύρια δολάρια για κάθε της ταινία και η περιουσία της να είναι αμύθητη, ωστόσο η ζωή της Σκάρλετ Γιόχανσον δεν ήταν πάντοτε λαμπερή.

Μεγάλωσε σε μια οικογένεια με 5 παιδιά, η οποία αντιμετώπιζεσοβαρά οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα να τρέφεται από ελεημοσύνη και συσσίτια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ μίλησε για πρώτη φορά για τις δύσκολες συνθήκες που μεγάλωσε:

«Η οικογένειά μου συντηρούνταν από τα κοινωνικά προγράμματα που μας παρείχαν φαγητό» δήλωσε στο Page Six τονίζοντας ότι «στην Αμερική, η πείνα των παιδιών είναι πραγματικό πρόβλημα που συχνά παραβλέπεται, όμως όλοι μαζί μπορούμε να το διορθώσουμε».

Η Γιόχανσον έκανε αυτές τις δηλώσεις με αφορμή τη συμμετοχή της στην καμπάνια κατά της πείνας για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Feeding America:

«16 εκατομμύρια παιδιά στην Αμερική παλεύουν με την πείνα. Δηλαδή ένα στα πέντε παιδιά (κόρες, γιοι, γείτονες και συμμαθητές) δεν γνωρίζουν αν μπορέσουν να φάνε το επόμενο γεύμα τους, ενώ την ίδια ώρα τόνοι καλού φαγητού καταλήγουν στα σκουπίδια κάθε χρόνο. Ηρθε η ώρα να κάνουμε κάτι γιαυτό».

«Το Feeding America είναι ένα πανεθνικό δίκτυο από τράπεζες τροφίμων που βοηθά στην παροχή γευμάτων σε εκατομμύρια παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη». 

«Μαζί μπορούμε να νικήσουμε την πείνα. Μαζί μπορούμε να ταΐσουμετην Αμερική», πρόσθεσε η διάσημη σταρ.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

http://www.thetoc.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...