«Συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ»

Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης (μετά την νίκη στον μικρό τελικό επί του Απόλλωνα Πάτρας με 77-55) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, που ολοκληρώθηκε σήμερα στην Πτολεμαΐδα, έδωσε ο Νίκος Σταυρόπουλος.

Ο  τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνος του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program Νίκος Σταυρόπουλος χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία την κατάκτηση της τρίτης θέσης: «Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες του εφηβικού τμήματος για την επιτυχία τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. Η κατάκτηση της 3ης θέσης αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το ΠΑΟΚ junior basketball program και έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών όλων όσων συνέβαλλαν στην προσπάθεια που ξεκίνησε από τα μέσα του Αυγούστου. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια θα ήθελα να δώσω  στον coach Μελετιάδη Ευριπίδη που κατάφερε να οδηγήσει για μία ακόμη φορά τμήμα του ΠΑΟΚ σε μία ακόμη επιτυχία».

«Τελειώνοντας θα ήθελα να εκφράσω την πεποίθηση για την συνέχεια των επιτυχιών για το ΠΑΟΚ junior basketball program και την υπόσχεση για συνεχή εγρήγορση και δουλειά στις υποδομές ώστε να έρθουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες για την ομάδα του ΠΑΟΚ», επισήμανε ο «Μάτζικ».

Σχετικά άρθρα