Πίρλο: «Champions League και φεύγω»

Την αποχώρηση του από την Γιουβέντους προανήγγειλε ο Αντρέα Πίρλο σε περίπτωση που οι «μπιανκονέρι» κατακτήσουν το Champions League.

Την αποκάλυψη έκανε μιλώντας στην εφημερίδα Gazzeta dello Sport. Η Γιουβέντους κατέκτησε το 4ο σερί πρωτάθλημα και 33ο στην ιστορία της και ο Αντρέα Πίρλο κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το γεγονός. Εκείνο το οποίο είπε είναι ότι θα ήταν η κατάκτηση του Champions League θα ήταν ο ιδανικός τρόπος για να κλείσει το κεφαλαίο της Γιούβεντους στην καριέρα του.

«Το να τελειώσω την καριέρα μου στο Τορίνο με το Champions League στην βαλίτσα μου θα είναι πραγματικά ένα όνειρο. Είναι ο καλύτερος τρόπος να κλείσω το κεφάλαιο της Γιουβέντους. Δεν πρόκειται βέβαια να σταματήσω το ποδόσφαιρο, καθώς έχω ακόμα τη διάθεση να προπονούμαι καθημερινά», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι μία ομάδα φαινόμενο. Ο Ρονάλντο σκοράρει 2-3 γκολ σε κάθε ματς. Πιστεύω όμως πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα πάμε με καθαρό μυαλό να διεκδικήσουμε το όνειρο».

Σχετικά άρθρα