Θρήνος στο μνημόσυνο του Γιακουμάκη!

4 Μαΐου 2015

Συνεχίζεται ο θρήνος στο χωριό του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο Ρέθυμνο, η υπόθεση του οποίου απασχόλησε την κοινή γνώμη, ξεπερνώντας ακόμη και τα σύνορα της Ελλάδας.

Στο Σελλί Ρεθύμνου τελέστηκε το μνημόσυνο για τη μνήμη του Βαγγέλη με την παρουσία για ακόμη μία φορά πλήθους κόσμου, τόσο από το νομό, όσο και από ολόκληρη την Κρήτη.

Την ίδια ώρα που η υπόθεση δεν έχει ξεχαστεί και συνεχίζει να προβληματίζει οι τραγικοί γονείς και συγγενείς επισημαίνουν πως μέσα από τον πόνο αναδύεται και η ελπίδα ότι η υπόθεση μπούλινγκ του παιδιού τους, έχει εγείρει ανησυχίες σε γονείς και εκπαιδευτική κοινότητα, με αποτέλεσμα πλέον το φαινόμενο αυτό να μην προκαλεί τόσο φόβο και τα θύματα πια να μιλούν και να αναφέρουν το τι τους συμβαίνει.

Στο μνημόσυνο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιος.

Εντός των ημερών οι καταθέσεις ολοκληρώνονται και ο φάκελος θα φτάσει στα χέρια του εισαγγελέα, δήλωσε ο δικηγόρος και θείος του Βαγγέλη, Γιώργος Βιδιαδάκης, υποστηρίζοντας για ακόμη μία φορά πως θέση της οικογένειας σύμφωνα με πληροφορίες που έχει, είναι το γεγονός, πως ο Βαγγέλης στη σχολή του αντιμετώπιζε θέματα βίας. «Ένα παιδί είκοσι χρονών δεν προχωρεί σε μία τέτοια ενέργεια χωρίς λόγους…», είπε ο κ. Βιδιαδάκης, τονίζοντας παράλληλα πως «ευτυχώς έχουν σωθεί πολλά άλλα παιδιά εξαιτίας του ότι εμείς χάσαμε τον Βαγγέλη μιας και γίνονται πολλές συζητήσεις , ανοίγουν στόματα και τα παιδιά έχουν καταλάβει πως δεν πρέπει να αποκρύπτουν άσχημες καταστάσεις, τις οποίες βιώνουν».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ