Γεωργιάδης σε παίκτες: «Όλοι υπηρετούμε τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Γεωργιάδης στην ομιλία του προς τους παίκτες της ομάδας, χθες το απόγευμα στην Νέα Μεσημβρία, έστειλε το μήνυμα πως δεν πρόκειται να ανεχθεί κρούσματα απειθαρχίας και πως όλοι ανεξαιρέτως, υπηρετούν τον ΠΑΟΚ. Αφορμή για την ομιλία, ήταν τα παραπτώματα των Μακ και Νομπόα, σε διαφορετικά χρονικά σημεία του πρόσφατου αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης είπε στους παίκτες του:

«Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί έναν στόχο αυτή την περίοδο. Η ομάδα έχει κατακτήσει δυο τίτλους στα τελευταία τριάντα χρόνια σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Όταν δεν υπήρχε οικονομική και διοικητική σταθερότητα. Και πέτυχε τους στόχους παρά το γεγονός ότι υπήρχαν στην ομάδα μεγάλοι παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα.Κανενός το εγώ, δεν μπήκε πάνω από τον ΠΑΟΚ».

Σε άλλη απόστροφο της ομιλίας του, ο Γεωργιάδης προσπάθησε να θίξει τον εγωισμό των παικτών: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπαίνει στην υπηρεσία κανενός. Το πιο σημαντικό είναι να θέσουμε όλοι τους εαυτούς μας στις υπηρεσίες της ομάδας. Είστε υπηρέτες του ΠΑΟΚ. Αν θέλετε να γευθείτε την πραγματική αναγνώριση από τον κόσμο, μέσα από τίτλους και επιτυχίες, όπως είχε συμβεί με τα κύπελλα το 2001 και το 2003, είναι να θέσετε τον εαυτό σας στις υπηρεσίες της ομάδας. Καταλαβαίνω, πως υπήρχε ένταση που είναι λογική γιατί πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας. Όμως, πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε την ένταση, τα νεύρα μας, το εγώ μας. Αυτή η ένταση, δεν πρέπει να μας προκαλεί άγχος, αλλά να είναι δημιουργική».

Σχετικά άρθρα