Πρίφτης: «Ανταγωνιστικοί σε γεμάτο γήπεδο»

Ο Άρης είναι πολύ κοντά στην αλλαγή σελίδας με τον επενδυτή να ανακοινώνεται πιθανότατα εντός της εβδομάδας.
Μέσα σε ένα κλίμα ευφορίας και ενθουσιασμού αναμένεται να βρεθεί στις εξέδρες του Nick Galis Hall το νέο «αφεντικό» του Άρη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ αναφέρθηκε για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους λέγοντας ότι στόχος είναι ο Άρης να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός. Μάλιστα κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν.
Αναλυτικά:
«Έχουμε μπροστά μας ένα δεύτερο συνεχόμενο πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι, με μία ομάδα η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ευρώπης και έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, με μόλις μία ήττα. Εύλογα, ο συντελεστής δυσκολίας της αναμέτρησης είναι μεγάλος. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολλές λύσεις, μεγάλη ποιότητα και πλούσια αθλητικά προσόντα και έχει δείξει ότι μπορεί να καλύπτει οποιαδήποτε απουσία σε έναν αγώνα», είπε αρχικά ο τεχνικός του Άρη.
«Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε και πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η συγκέντρωση για 40 λεπτά είναι απαραίτητη για να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, όπως και η αποτελεσματικότητα στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που μας έλειψε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και ελπίζουμε να αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα