Μέσι: «Μας γνωρίζει καλά ο Πεπ»!

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι φαβορί στον πρώτο αγώνα με την Μπάγερν για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά τις απουσίες των Βαυαρών, ενώ μίλησε και για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον πρώην προπονητή του.
Ο Αργεντινός άσος υπογράμμισε ότι αναμένει από τον κόσμο να χειροκροτήσει τον Πεπ και στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ισπανός τεχνικός ξέρει πολύ καλά τους «μπλαουγκράνα»…
«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα σαν την Μπάγερν. Δεν μας άρεσε ο τρόπος που μας απέκλεισαν το 2013 στα ημιτελικά, αλλά έκτοτε οι ομάδες έχουν αλλάξει και τα δύο ματς θα είναι διαφορετικά. Ξέρουμε πως έχουν τραυματισμούς, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, γιατί η Μπάγερν είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να το επικαλείται αυτό. Δεν πιστεύω πως υπάρχει φαβορί, αφού και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές. Φυσικά είναι πολύ σημαντικό για μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας», τόνισε αρχικά ο Λιονέλ Μέσι…
Στη συνέχεια μίλησε για τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τόνισε: «Πιστεύω πως ο Γκουαρντιόλα μάς γνωρίζει πολύ καλά. Ζήσαμε πολλές σημαντικές στιγμές μαζί και πήραμε πολλούς τίτλους. Είναι ένας προπονητής που τα αναλύει όλα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ξανασυναντηθεί από τότε που έφυγε, πέρα από ένα γκαλά της FIFA. Είχαμε πολύ καλή σχέση όταν ήταν στην ομάδα. Κρατάω όλα όσα έμαθα υπό την καθοδήγησή του. Περιμένω από το κοινό μας να τον χειροκροτήσει, γιατί μαζί του πήραμε τα πάντα. Όταν όμως αρχίσει το παιχνίδι, ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας».
Δημοσιογράφος ζήτησε από τον Λιονέλ Μέσι να συγκρίνει τον Λουίς Ενρίκε και τον πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα και ο αστέρας της Μπαρτσελόνα απάντησε: «Δεν μου αρέσει να συγκρίνω τους προπονητές. Ο καθένας είναι διαφορετικός, αλλά και οι δύο προσπαθούν να είναι κοντά στους παίκτες και να δημιουργούν ένα καλό σύνολο».
 

Σχετικά άρθρα