Άτκινς: «Δίψα για μπάσκετ και πλέι οφ»!

«Η δική μας ομάδα έχει αποκτήσει εξαιρετικό ρυθμό, παίζουμε και ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ, κερδίζουμε, οπότε όλα είναι καλά», δηλώνει για τον ΚΑΟΔ ο Έρικ Άτκινς και επισημαίνει ότι η ομάδα του αύριο (6/5, 17:00) στην Ρόδο θέλει την νίκη επί του Κολοσσού στην συνάντηση για την 25η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στα πλέι οφ.
Αναλυτικά ότι έγραψε ο 24χρόνος Αμερικανός γκαρντ της ομάδας της Δράμας στο μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Καλησπέρα σε όλους τους μπασκετικούς φίλους!
Βρισκόμαστε ήδη στη Ρόδο για να παίξουμε αύριο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα και της αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία που κάνει ειδικά στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Έχουν βρει καλή “χημεία”, παίζουν όμορφο μπάσκετ και παίρνουν τα αποτελέσματα.
Είμαστε στην ίδια κατάσταση θα μπορούσε να πει κανείς, γιατί και η δική μας ομάδα έχει αποκτήσει εξαιρετικό ρυθμό, παίζουμε και ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ, κερδίζουμε, οπότε όλα είναι καλά.
Δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που προσεγγίζουμε το παιχνίδι. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε ως σταθερά την αμυντική μας λειτουργία και από εκεί και πέρα, επιθετικά υπάρχει το ταλέντο για να σκοράρουμε.
Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε το σερί μας και να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την είσοδό μας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Είναι κάτι που αξίζουμε σαν ομάδα με την πορεία που έχουμε κάνει ειδικά στον β’ γύρο και ευελπιστώ να το κατακτήσουμε αύριο στο γήπεδο.
Πλησιάζει το τέλος της χρονιάς, όμως η δίψα μας για μπάσκετ παραμένει υψηλή και είναι γεγονός πως έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι την παρουσία της ομάδας στα πλέι οφ. Προς το παρόν, όμως, αφήνουμε τις σκέψεις στην άκρη γιατί προέχει το παιχνίδι με τον Κολοσσό και μετά από τρεις μέρες παίζουμε με έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ στο γήπεδό μας. Θέλουμε να παρουσιάσουμε εξίσου ανταγωνιστικό πρόσωπο και στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας, για να προσφέρουμε χαρά και ικανοποίηση στους φιλάθλους μας».

Σχετικά άρθρα