«Καλό πρόσωπο στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα»…

Ο Πανελευσινιακός, που διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ υποδέχεται αύριο (6/5, 19:00) στην Ελευσίνα τον Παναθηναϊκό για την 25η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Γιάννης Αθανασούλας επισήμανε ότι στόχος των «σταχυοφόρων» είναι να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας στην Α1.
Αναλυτικά ο 28χρόνος φόργουορντ του Πανελευσινιακού ανέφερε στο μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Καλησπέρα σε όλους,
Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο κάναμε μια νίκη γοήτρου και ήταν μια τόνωση του αθλητικού μας εγωισμού. Δυστυχώς διαλέξαμε λάθος παιχνίδι να κερδίσουμε στον πόντο καθώς έγινε σε μια αγωνιστική που δεν μας προσέφερε τίποτα παραπάνω εκτός από την ψυχική ικανοποίηση ενός ροζ φύλλου αγώνα που τόσο καιρό αγνοούσαμε.
Αύριο παίζουμε ένα παιχνίδι που πρέπει να χαρούμε και να απολαύσουμε απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα. Γνωρίζουμε πως ο αντίπαλος έρχεται από μια αγωνιστική κρίση και θα θέλει να αντιδράσει. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δείξουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο στους φιλάθλους μας καθώς θα είναι το τελευταίο μας φετινό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας».

Σχετικά άρθρα