Έκανε επέμβαση ο Στάριτζ (pics)

Ο Ντάνιελ Στάριτζ έκανε σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.
Έτσι, ο 25άχρονος επιθετικός της Λίβερπουλ αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού του Μπρένταν Ρότζερς τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο διεθνής άσος με μήνυμα του στο λογαριασμό του στο «Instagram» ανακοίνωσε πως η επέμβαση πήγε πολύ καλά και ευχαρίστησε τους φίλους του που τον στήριξαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.  «Απλά θέλω να ξέρει ο κόσμος πως είχα επιτυχημένη επέμβαση στο ισχίο σήμερα και θέλω να ευχαριστήσω τοn Θεό που το επέτρεψε. Από εδώ και πέρα, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Ευχαριστώ για την υποστήριξη», έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία…
Να αναφέρουμε ότι η φετινή σεζόν έχει κυλήσει πολύ άσχημα για τον Άγγλο διεθνή, αφού, εξαιτίας των τραυματισμών στο μηρό, το γόνατο και το ισχίο έχει αγωνιστεί σε μόλις 12 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές, ενώ έχει σημειώσει ακόμα ένα γκολ στο Κύπελλο Αγγλίας!

Σχετικά άρθρα