Νίκη η Μπάρτσα, όβερ στη Σεβίλη

401. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1 1.65

Στο πρόσφατο 8-0 επί της άμοιρης Κόρδοβα η Μπαρτσελόνα έδειξε για μία ακόμη φορά ότι διάγει γόνιμη αγωνιστική περίοδο καθώς όλα τα αστέρια της βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία. Οι Καταλανοί έχουν ισορροπία στις γραμμές, δείχνουν καλά στοιχεία στο ανασταλτικό κομμάτι και βέβαια είναι καταιγιστικοί στη δημιουργία φάσεων. Το απολύτως ιδεατό στην επίθεση το έχουν αυτό τον καιρό καθώς Μέσι,Νεϊμάρ και Σουάρες βγάζουν φωτιές.

Το μοναδικό πλεονέκτημα που έχουν οι Βαυαροί δεν ορίζεται στις γραμμές του γηπέδου αλλά στον πάγκο καθώς το κεντρικό πρόσωπο της σούπερ αναμέτρησης δεν είναι άλλος από τον Πεπ Γκουαρδιόλα ο οποίος έδρεψε δάφνες στη μακρά θητεία του στη Μπάρτσα.

Οι Γερμανοί είναι εξίσου ικανοί σε όλες τις γραμμές και μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο στο “Καμπ Νου” ωστόσο η πρόταση του άσου έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι η καυτή έδρα και η μαγική επιθετική τριπλέτα των “μπλαουγκράνα” και ο δεύτερος η διόλου ελκυστική εικόνα που βγάζουν εκτός έδρας, στο Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά εν έτει 2015, οι φιλοξενούμενοι.

403. ΣΕΒΙΛΗ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟΒΕΡ 1.70

Τα καταφέρνει εξαιρετικά σε δύο ταμπλό η γηπεδούχος που παίζει εδώ και καιρό στην κόψη του ξυραφιού με συνεχείς δύσκολες στην πλειονότητά τους αναμετρήσεις σε Πριμέρα και Γιουρόπα. Οχι μόνο δεν έχασε έδαφος στο πρωτάθλημα αλλά διεκδικεί πλέον επί ίσοις όροις με τη Βαλένθια την τέταρτη θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Φημίζεται για τις επιθετικές εξάρσεις στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” που φέρνουν πολλά γκολ και ενίοτε αλλαγή αποτελεσμάτων. Μπορεί να απώλεσε αήττητο 10 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα αλλά στο 2-3 από τη Ρεάλ ήταν και πάλι εξαιρετικά ανταγωνιστική. Καθοριστικό χρονικό σημείο το δεκάλεπτο (30-40) όπου έπαιξε με 10 λόγω τραυματισμού του Κρισκόβιακ.

Η Φιορεντίνα από την άλλη δεν έχει ούτε την εμπειρία, ούτε το βάθος στον πάγκο για να τα καταφέρει και στα δύο στοιχήματα. Ερχεται από νίκη-ανάσα επί της Τσεζένα με 3-1 που την κρατά “ζωντανή” στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα δεν κλείνεται όταν δίνει εκτός έδρας αγώνες κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα εντός και εκτός συνόρων. Το ξέρει ότι για να έχει ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει να σκοράρει στην Ανδαλουσία και έχει τις δυνατότητες να το πράξει. Περιμένω επιθετικό ματς χωρίς σκοπιμότητες από δύο επιθετικές ομάδες.

Σχετικά άρθρα