«Βλέπουν Λίχεον στον Παναθηναϊκό» (videos)

Ο Ολλανδός Ρούμπεν Εβαλντ Λίχεον αποτελεί σύμφωνα με δημοσίευμα της “Telegraph” μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού. Ο 22χρονος δεξιός μπακ που ανήκει στον Άγιαξ και αγωνίζεται δανεικός στην Μπρέντα βρίσκεται στη λίστα των Πρασίνων, που ούτως ή άλλως γνωρίζουν καλά τη συγκεκριμένη αγορά λόγω της παρουσίας του Γιάννη Αναστασίου.

Πρόκειται για ιδιαίτερα γρήγορο παίκτη, με καλή τεχνική κατάρτιση. Είναι αρκετά επιθετικός μπακ αλλά υστερεί σε δύναμη.

Ο Λίχεον που έχει προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα του «Αίαντα» από τη σεζόν 2010-11, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το 2011-12 αλλά δεν κατόρθωσε να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας του Άμστερνταμ ότι μπορεί να πάρει φανέλα βασικού, παρά μόνο στα τρία πρώτα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, ενώ πήρε συμμετοχή και σε τρία ματς κυπέλλου.

Στα μέσα της τρέχουσας σεζόν δόθηκε δανεικός στην Μπρέντα όπου έχει πραγματοποιήσει 13 συνεχόμενα 90λεπτα όντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος, αλλά φαίνεται ότι στον Αίαντα δεν σκοπεύουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο το οποίο λήγει τον Ιούνιο.

Ήδη την περίπτωσή του καλοβλέπουν η Αλκμάαρ και η Ουτρέχτη, ενώ και στην Μπρέντα εξετάζουν το ενδεχόμενο να του προτείνουν να παραμείνει στην ομάδα, εφόσον βεβαίως εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία.

Σχετικά άρθρα