Πέτριτς: «Υπέγραψα γιατί έχω πίστη στο πλάνο»

Ολοκληρώθηκε η εκκρεμότητα που είχε απομείνει στις ανανεώσεις των συμβολαίων στον Παναθηναϊκό με την υπογραφή του Μλάντεν Πέτριτς. Ο κροάτης μεσοεπιθετικός μετά την προ εβδομάδων συμφωνία με την ΠΑΕ, υπέγραψε την Τετάρτη (6/5) τη μονοετή επέκταση του συμβολαίου του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2016. Τότε κατά πάσα πιθανότητα θα κρεμάσει και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, όπως έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο…

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω για ένα ακόμα χρόνο στο σύλλογο. Μου αρέσει η δουλειά που γίνεται εδώ, θεωρώ ότι η ομάδα προόδευσε στο διάστημα που βρίσκομαι σε αυτήν, ενώ κέρδισε και ένα Κύπελλο. Επίσης, είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα γίνει ακόμα καλύτερος στο μέλλον, έχω πίστη στο πλάνο που υπάρχει και γι’ αυτό υπέγραψα και το συμβόλαιο μου!», δήλωσε ο Πέτριτς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας στα γραφεία της ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μλάντεν Πέτριτς για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Κροάτη επιθετικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2016».

Σχετικά άρθρα