«Ο Μέσι είναι ασταμάτητος»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα, έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι και τόνισε πως η Μπάγερν θα κάνει την προσπάθειά της στη ρεβάνς για να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0.

«Μέχρι να δεχτούμε το πρώτο γκολ ελέγχαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Μετά από αυτό, χάσαμε τον έλεγχο. Φυσικά και είμαστε λυπημένοι με το αποτέλεσμα και το σκορ. Δεν ξέρω αν το 3-0 είναι δίκαιο. Η ποιότητα των παικτών της Μπαρτσελόνα έκανε τη διαφορά. Δεν μπορώ πάντως να κατηγορήσω τους παίκτες μου. Είχαν φέτος όλη τη χρονιά πολλές δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσουν. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς γιατί παρά τους τόσους τραυματισμούς έφτασαν ως εδώ και πήραν το πρωτάθλημα».

Για τον Μέσι: «Ο Μέσι είναι ασταμάτητος. Το μόνο που μπορείς να προσπαθήσεις είναι να τον εμποδίσεις να συμμετέχει στο παιχνίδι στο μέγιστο βαθμό».

Για τη ρεβάνς: «Είναι δύσκολο να γίνει η ανατροπή. Μπορείς να ανατρέψεις ένα σκορ 1-0 ή 2-0, αλλά το 3-0 είναι πολύ δύσκολο. Πάντως εμείς θα προσπαθήσουμε. Υπάρχουν ακόμη 90 λεπτά».

Σχετικά άρθρα