Ένα διαφορετικό παγωτό με 80 θερμίδες;

7 Μαΐου 2015

Συστατικά

  • 4 μέτρια ακτινίδια
  • 100 γρ. σοκολάτα
  • 1 κ.σ. ηλιέλαιο

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Καθάρισε τα ακτινίδια και κόψε σε 4-5 ροδέλες 2-3 εκατοστών. Στερέωσε ένα ξυλάκι παγωτού στη μία πλευρά του φρούτου και βάλε στην κατάψυξη.

  • 2

    Σπάσε τη σοκολάτα σε κομμάτια και λίωσε σε μπεν μαρί. Τέλος, πρόσθεσε το ηλιέλαιο και ανακάτεψε να γυαλίσει.

  • 3

    Βούτηξε ένα, ένα τα ακτινίδια στη σοκολάτα και άφξησε να φύγει η παραπάνω ποσότητα. Κάνε το ίδιο με όλα τα φρούτα.

  • 4

    Βάλε και πάλι στο ψυγείο και άφησε το φρουτάκι να παγώσει καλά και τη σοκολάτα να στερεοποιηθεί.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ