Ένα διαφορετικό παγωτό με 80 θερμίδες;

7 Μαΐου 2015

Συστατικά

  • 4 μέτρια ακτινίδια
  • 100 γρ. σοκολάτα
  • 1 κ.σ. ηλιέλαιο

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Καθάρισε τα ακτινίδια και κόψε σε 4-5 ροδέλες 2-3 εκατοστών. Στερέωσε ένα ξυλάκι παγωτού στη μία πλευρά του φρούτου και βάλε στην κατάψυξη.

  • 2

    Σπάσε τη σοκολάτα σε κομμάτια και λίωσε σε μπεν μαρί. Τέλος, πρόσθεσε το ηλιέλαιο και ανακάτεψε να γυαλίσει.

  • 3

    Βούτηξε ένα, ένα τα ακτινίδια στη σοκολάτα και άφξησε να φύγει η παραπάνω ποσότητα. Κάνε το ίδιο με όλα τα φρούτα.

  • 4

    Βάλε και πάλι στο ψυγείο και άφησε το φρουτάκι να παγώσει καλά και τη σοκολάτα να στερεοποιηθεί.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας