Ένα διαφορετικό παγωτό με 80 θερμίδες;

7 Μαΐου 2015

Συστατικά

  • 4 μέτρια ακτινίδια
  • 100 γρ. σοκολάτα
  • 1 κ.σ. ηλιέλαιο

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Καθάρισε τα ακτινίδια και κόψε σε 4-5 ροδέλες 2-3 εκατοστών. Στερέωσε ένα ξυλάκι παγωτού στη μία πλευρά του φρούτου και βάλε στην κατάψυξη.

  • 2

    Σπάσε τη σοκολάτα σε κομμάτια και λίωσε σε μπεν μαρί. Τέλος, πρόσθεσε το ηλιέλαιο και ανακάτεψε να γυαλίσει.

  • 3

    Βούτηξε ένα, ένα τα ακτινίδια στη σοκολάτα και άφξησε να φύγει η παραπάνω ποσότητα. Κάνε το ίδιο με όλα τα φρούτα.

  • 4

    Βάλε και πάλι στο ψυγείο και άφησε το φρουτάκι να παγώσει καλά και τη σοκολάτα να στερεοποιηθεί.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +101493+43395+54 - adTechUnit 6
Άγχος: Δυσκολία στην αναπνοή και πόνος στο στήθος
Το πρόβλημα μου είναι ότι αγχώνομαι με το...
Ψυχιατρική: Η κακή διάθεση και η έλλειψη ευχαρίστησης
Όλες οι μορφές ψυχοθεραπείας, κατά το...
Σχέση: Όταν δε σε συμπαθούν οι γονείς του συντρόφου σου
Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς του δεν...