Γαλατσόπουλος: «Έρχεται ο Σαββίδης»…

Κοντά στην ανάληψη της ιδιοκτησίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, αντιπρόεδρο του «Δικέφαλου», ο οποίος επισήμανε ότι: «Η βοήθεια που δίνει ο κ. Σαββίδης είναι τεράστια και χωρίς να είναι μεγαλομέτοχος».

«Νομίζω ότι έρχεται και είναι κοντά», απάντησε ο Γαλατσόπουλος σε ερώτηση σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον «Arena 89,4 FM» και τόνισε: «Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση. Πιστεύω πως έχουν δημιουργηθεί όλες οι συνθήκες για να υπάρχει μεγαλομέτοχος και στο μπάσκετ. Εμείς έχουμε υπομονή. Η βοήθεια που δίνει ο κ. Σαββίδης είναι τεράστια και χωρίς να είναι μεγαλομέτοχος. Οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη ξέρουν τα πάντα, είναι ευτυχισμένοι με αυτό που βλέπουν και ίσως το ζηλεύουν κιόλας».

«Η νίκη είναι τεράστια και η ομάδα έδειξε μια σοβαρότητα», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την χθεσινή (6/5) εκτός έδρας επιτυχία στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ και σημείωσε: «Φέτος, η ομάδα έχει κάνει θαύματα και δικαιωνόμαστε όλοι που λέγαμε πως η φετινή ομάδα θα ήταν καλύτερη από την περσινή. Όλη η Ελλάδα μιλούσε για το ματς και μας έδωσε συγχαρητήρια ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, διάφοροι δημοσιογράφοι αλλά και ο κόσμος».

Σε ερώτηση εάν ο «Δικέφαλος» μπορεί να μπει… σφήνα στους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ο Γαλατσόπουλος απάντησε συγκρατημένα: «Πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Έχουμε ακόμα έναν αγώνα πρωταθλήματος για να πετύχουμε ένα ρεκόρ νικών. Μια ελάχιστη τιμή θα είναι να έρθει ο κόσμος να χειροκροτήσει την ομάδα. Μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας και θα είναι ο πιο κρίσιμος αγώνας του πρωταθλήματος. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, δείχνει σοβαρότητα και το κλίμα είναι πολύ καλό».

Σχετικά άρθρα