Ετοιμάζονται τα «κιτρινόμαυρα» διαρκείας για τη Σούπερ Λιγκ

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Super League και μαζί της ο κόσμος της ετοιμάζεται να πάρει θέση κοντά της. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της χρονιάς για την ΑΕΚ.
Η καμπάνια άρχισε να… δουλεύεται από τους ανθρώπους της ΠΑΕ και πρωταγωνιστές είναι ο Γιώργος Μητσικώστας με τους Μάνταλο, Αραβίδη, Μπακάκη, Γιόχανσον, παιδιά από τις Ακαδημίες, αλλά και απλούς φιλάθλους.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook:
«Καμπάνια Διαρκείας
Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μητσικώστα και με τη συμμετοχή των Πέτρου Μάνταλου, Χρήστου Αραβίδη, Μιχάλη Μπακάκη, Γιάκομπ Γιόχανσον, παικτών της Ακαδημίας και φίλων της ΑΕΚ κάθε ηλικίας έγιναν σήμερα τα γυρίσματα για το διαφημιστικό σποτ των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου. Η καμπάνια θα τρέξει μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, όταν οριστικοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες και αναμένονται πολλές εκπλήξεις, προσφορές και πρωτότυπες ιδέες για τους φίλους της Ενωσης. Πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερα από το backstage του γυρίσματος με όλους τους πρωταγωνιστές που στέλνουν το δικό τους μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ. Και βεβαίως το διαφημιστικό σποτ για μία αγάπη διαρκείας!»

Σχετικά άρθρα