Ραντεβού για Καρίγιο

Ο Γκουίδο Καρίγιο είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του στράικερ που θα κάνει οπωσδήποτε η πειραϊκή ομάδα το καλοκαίρι, καθώς θεωρείται απίθανο να μείνει ο Κώστας Μήτρογλου για τον οποίο υπάρχει εντονότατο ενδιαφέρον από την Φενέρ.
Για τον Καρίγιο αναμένεται τις προσεχείς ημέρες ένα καθοριστικό ραντεβού με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι που βρίσκεται στην Αργεντινή και δουλεύει την υπόθεση του 24χρονου φορ της Εστουντιάντες για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Ο Καρίγιο είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση και γιατί το κόστος είναι μεγάλο, αλλά και επειδή υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους της Ευρώπης.
Ο Ολυμπιακός το παλεύει πολύ, έχοντας και άλλες περιπτώσεις επιθετικών στη λίστα του καθώς έχει δεχτεί προτάσεις για πολύ γνωστούς και καλούς σέντερ φορ, όπως ο Κουράνι, ο Γκουιντέτι και ο Ζόνατας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε συμφωνία για την απόκτηση κι ενός Έλληνα επιθετικού, του Μιχάλη Μανιά, ο οποίος έκανε καλή σεζόν με τον ΠΑΣ. Σύμφωνα με τη Livesport ο 25χρονος Μανιάς θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό με τον ΠΑΣ να παίρνει 400 χιλιάδες ευρώ.

Σχετικά άρθρα