Οι αλλαγές στο ιατρικό τιμ του Τριφυλλιού

Προτού ολοκληρωθεί η σεζόν ο Παναθηναϊκός προχωρά σε μεταγραφές όχι μόνο παικτών αλλά και ανθρώπων που θα στελεχώσουν το ιατρικό επιτελείο. Μετά την πρόωρη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Τζουρούδη, το Τριφύλλι προσέλαβε τον ορθοπαιδικό χειρούργο Στάθη Χαραλαμπίδη, ο οποίος θα αποτελέσει τον στενό συνεργάτη του Παναγιώτη Κουλουμέντα, που επιστρέφει ως επικεφαλής του «πράσινου» ιατρικού τιμ.

Ηδη ο κ. Χαραλαμπίδης έπιασε δουλειά στο Κορωπί από την Πέμπτη (7/5), οπότε είχε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τους οποίους θα έχει καθημερινή άμεση συνεργασία σε ένα νευραλγικό πόστο. Αλλωστε θα είναι ο άνθρωπος που θα δίνει το «παρών» τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες της ομάδας.

Ο νέος γιατρός των Πρασίνων είχε συνάντηση και με τον Νίκο Τζουρούδη απ’ τον οποίο ενημερώθηκε μεταξύ άλλων και για το τρέχον ιατρικό δελτίο της ομάδας.

Στο βιογραφικό του κ. Χαραλαμπίδη αναφέρονται τα εξής:

«Ορθοπαιδικός Χειρουργός-Τραυματιολόγος. Επιμελητής Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων Metropolitan Hospital. Γιατρός ποδοσφαιρικής ομάδας Ο.Φ. Χολαργού.

Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου “OVIDIUS” Κωνστάντζας Ρουμανίας (English Course). Απόκτηση ειδικότητας ορθοπαιδικής χειρουργικής στο Γ.Ν.Α.”Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” και μετά από κυκλική εκπαίδευση σε άλλα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά: Γ.Ν.Α.«ΚΑΤ» (ειδίκευση στη χειρουργική άκρας χειρός και στη μικροχειρουργική, ειδίκευση στην ορθοπαιδική παίδων) Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΜΕΤΑΞΑ” (ειδίκευση στην ορθοπαιδική ογκολογία).

Είναι μέλος στις παρακάτω επιστημονικές εταιρείες: Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας (Ε.Ε.Χ.Ο.Τ.) Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία (Ε.Α.Ε.) Osteosynthesis and Trauma Care Hellas (O.T.C. HELLAS)».

Σχετικά άρθρα