Θετικός για Παναθηναϊκό ο Λίζεον

Έτοιμος να κάνει το βήμα και να αποδεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού φέρεται ο Ρούμπεν Λίζεον. Ο 22χρονος Ολλανδός δεξιός μπακ που αγωνίζεται στην Μπρέντα ως δανεικός από τον Άγιαξ εξετάζει σοβαρά την κρούση των Πρασίνων, οι οποίοι εκτός από μια καλή προοπτική για το ποδοσφαιρικό μέλλον του, του προσφέρουν: 1) ένα συμβόλαιο που τον ικανοποιεί οικονομικά, 2) ένα σημαντικό ρόλο μέσα σε μια ομάδα καθώς αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό δεξιό του Τριφυλλιού, 3) ένα ασφαλές περιβάλλον γι’ αυτόν κάτι που εγγυάται η παρουσία του προπονητή του Παναθηναϊκού Γιάννη Αναστασίου.

Άλλωστε ο κόουτς των Πρασίνων γνωρίζει τον Λίζεον από το ξεκίνημα της καριέρας του όταν αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Άγιαξ. Μάλιστα ο Αναστασίου τον είχε παίκτη και την εποχή που ξεκινούσε την προπονητική καριέρα του στους Νέους του Αίαντα.

Το ζητούμενο πλέον για τους Πράσινους είναι να εξασφαλίσουν τη σύμφωνη γνώμη του ολλανδικού συλλόγου καθώς το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Την υπόθεση χειρίζεται ο ίδιος ο Αναστασίου, ο οποίος μάλιστα το περασμένο διήμερο είχε μεταβεί στο Άμστερνταμ για προσωπική υπόθεση και είναι πιθανό να έκανε επαφές εκ νέου με τη διοίκηση του Άγιαξ για την περίπτωση του Λίζεον.

Σχετικά άρθρα