Ποιο ήταν το κακόβουλο σχόλιο του Άδωνι για την Ζωή;

8 Μαΐου 2015

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και στις επιλογές της, όσον αφορά στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, άσκησε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Καβάλα, ενώ ήταν ιδιαίτερα καυστικός και για την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή.

Την ημέρα που θα φεύγει, γιατί όλοι ευτυχώς κάποτε φεύγουμε, θα πανηγυρίζουν μέχρι και οι σερβιτόροι της Βουλής

«Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Είναι εξαιρετικά εργατική, μορφωμένη, μιλά άριστα ελληνικά και ξένες γλώσσες και τη συγχαίρω για αυτό και είναι μια πολύ ισχυρή πολιτική αντίπαλος. Δυστυχώς, αυτές τις μεγάλες ικανότητες τις χρησιμοποιεί μόνο για κακό και όχι για καλό.

Ως πρόεδρος της Βουλής είναι σίγουρα η χειρότερη που έχει υπάρξει στο κοινοβούλιο. Την ημέρα που θα φεύγει, γιατί όλοι ευτυχώς κάποτε φεύγουμε, θα πανηγυρίζουν μέχρι και οι σερβιτόροι της Βουλής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άδωνις Γεωργιάδης εκφράζει τις απόψεις του για την πρόεδρο της Βουλής -η «σχέση» έχει «διανθιστεί» μέχρι και με ποίημα του Δροσίνη- με διαξιφισμούς, ημερήσιους και μεταμεσονύκτιους καυγάδες. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...