Γεμιστά….λεμόνια!Μια γλυκιά απόλαυση…

<div class="ingredients">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>4 λεμόνια<br />1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής<br />250 γρ. γάλα<br />50 γρ. καβουρδισμένη αμυγδαλόψιχα (τριμμένη)<br />φυλλαράκια δυόσμου<br />(για γαρνίρισμα)<br />150 γρ. κρέμα γάλακτος</p>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p align="left">Κόβετε από κάθε λεμόνι το καπάκι, λίγο πιο ψηλά από τη μέση.</p>
<p align="left">Τα στύβετε προσεκτικά στο λεμονοστύφτη, τα αδειάζετε και  κόβετε μια φέτα από την κάτω πλευρά και τα τοποθετείτε σε πιατέλα.<br />Χτυπάτε την κρέμα ζαχαροπλαστικής στο μίξερ μαζί με το γάλα, την κρέμα γάλακτος  και, αν χρειάζεται, λίγη ζάχαρη.<br />Γεμίζετε τα λεμόνια με την κρέμα χρησιμοποιώντας κορνέ.</p>
<p align="left">Πασπαλίζετε με την αμυγδαλόψιχα.</p>
<p align="left">Αφήνετε τα λεμόνια στο ψυγείο να παγώσουν για 3 ώρες.</p>
<p align="left">Τα σερβίρετε, αφού τα γαρνίρετε με φύλλα δυόσμου.</p>
<p align="left"> </p>
<p align="left"> </p>
<p align="left">http://www.gourmed.gr/</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα