«Παίκτης που μπαίνει περιοχή και σκοράρει ο Λουντ»

Ο Γιάννης Αναστασίου συνεχίζει το εμπάργκο δηλώσεων στη Nova και ο στενός συνεργάτης του Στιβ Ρούτερ μίλησε εγκωμιαστικά για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Ρόμπιν Λουντ.

«Γνωρίζω ότι είναι πολύ καλός παίκτης και ταιριάζει στο προφίλ του κλαμπ, καθώς είναι νέος, έχει καλή εμπειρία για την ηλικία του και πιστεύουμε ότι μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο. Νομίζουμε ότι μπορεί να φέρει στην ομάδα κάτι που δεν διαθέτουμε» είπε ο Ρούτερ για τον φινλανδό χαφ και πρόσθεσε αναφορικά με τα στοιχεία που διαθέτει στο παιχνίδι του: «Είναι παίκτης που μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και σκοράρει γκολ, ενώ από τις πληροφορίες που συλλέξαμε από ανθρώπους που βρίσκονται στη Φινλανδία, αλλά και από τους αγώνες που παρακολουθήσαμε, διαπιστώσαμε ότι είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Μαθαίνει γρήγορα και θέλει απελπισμένα να κάνει καλύτερο τον εαυτό του. Επέλεξε τον Παναθηναϊκό ως το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τον αποκτήσαμε».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ο άγγλος κόουτς είπε: «Θα είναι δύσκολη αναμέτρηση. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν και θέλουμε να αποδώσουμε καλά. Επιστρέφουν κάποιοι ποδοσφαιριστές και μπορούμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με θετική σκέψη».

Σχετικά άρθρα